Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Eiendomsrådgiveren AS

Nå også i Spania med SydenHus®

Regnskapsførsel / Lønn                  Ta kontakt for spørsmål / bestilling her

Regnskapsføring

Ville det være greit å slippe å ansette folk særskilt for å ta seg av løpende fakturaer, mva, bokføring og rrapportering?

Vi kan ajourføre ditt resultat og driftsregnskap på en effektiv måte. Eksisterende kunder har fortrinnsrett til tjenesten.

Lønningsregnskap

Ønsker du også å fristille tid fra provisjonsberegning på meglerlønn og få hjelp til øvrige lønnsrutiner? Vi ordner dette og tar oss av presise lønnsutbetalinger, terminoppgjør av skattetrekk/aga, feriepenger og lønnsoppgaver.

Eierskifteforsikring

Månedlig rapportering til leverandør av eierskifteforsikring.

Bankavstemming

Månedlig avstemming av driftskonto-, klientkonto og bankkonto for skattetrekk.

OCR/Remittering

Dersom meglerbedriften ikke allerede har inngått avtale med banken om OCR-/remittering , ordner Oppgjørsavdelingen opp i formalitetene og sørger for denne oppgraderingen av system for filimport og remittering i ditt regnskapsprogram.

Regnskapsavtale

Alle detaljer i arbeids-/ansvarsomfanget til Eiendomsrådgiveren AS vil være tydelig definert i oppdragsavtalen sammen med oversiktlig, enkel instruks for effektiv samhandling og informasjonsflyt mellom oppdragsgiver og tjenesteyter. Les mer