Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Eiendomsrådgiveren AS

Nå også i Spania med SydenHus®

SPANIA: Nå har boligsalget vårt startet opp i Spania

Kjøp Spania-bolig av en norsk eiendomsmegler med solid erfaring

Vurderer du kjøp av bolig i Spania - ta kontakt allerede nå!


Jeg har etablert samarbeid på det Spanske marked med aktører med solid forankring i boligbygging og boligsalg.  Av mange eiendomsbyråer har jeg valgt ut SydenHus® som har 26 års erfaring med boligsalg og boligkjøp for skandinaviske kunder på Costa Blanca.


Boliger i hele Spania har jeg tilgang til - med spesiell vekt på Costa Blanca kysten, med hovedfokus på Costa Blanca Sør.


Selv har jeg kjøpt bolig i dette området, har bosatt meg her som hjem nr 2 og guider deg gjerne til å la din drøm også bli virkelighet.


Har mye å dele med deg både med informasjon om eiendomsmarkedet og objekter og jeg kan også være din inngangsnøkkel til et utvidet sosialt nettverk med det gode liv i Spania hvis du synes det er ønskelig. Ta kontakt så er vi igang. Se mer


Gi meg litt info om dine preferanser dersom du skulle investere i ditt drømmehjem i solens land. Bruk skjemaet på siden her eller send meg en e-post: [email protected]


Da hører du snart tilbake fra meg med forslag til fremdriftsplan i forhold til de preferanser du har i denne prosessen. Gled deg til visningsturen!

TYPE EIENDOM: Jeg / vi er interessert i (OK m/flere alternativ): *
BELIGGENHET: Lokale preferanser? Spesifiser gjerne nedenfor *
SOVEROM: Antall (minimum): *
PRISKLASSE / BUDSJETT
I tillegg til kjøpesum påløper det ca 13 - 15% omk. Se mer info på: https://sydenhus.no/kjopsprosessen
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Takk for at du kontaktet oss. Vi kommer tilbake til deg om kort tid. Ha en fin dag videre!